روزدهم را صفحه خانگی کنید ورود به سایت عضویت پخش زنده حرم تماس با ما درباره ما صفحه اصلی
     
    موتور خبر خوان
    ویژه ها

     
    مطالب مرتبط
      تو حرّي
      دعاى روز سیزدهم ماه مبارك رمضان
      برگزاري دوازدهمين نشست كانون ادبي روز دهم
      ولادت جوادالائمه (ع)
      منابع و مراجع کربلا و عاشورا کدامند؟
      13 رجب ولادت حضرت علي (ع)
      شهادت جانسوز امام محمد تقی علیه السلام
      معرفی واحد کتابخانه
      ارزش حضرت ابوالفضل (ع)
      دعاى روز دوازدهم ماه مبارك رمضان
      السلام عليك يا علی‌بن موسی الرضا
      سومین همایش كشوری شعر عاشورایی
      ثار الله خون حسین(ع) در رگهای اسلام
      شصت و يكمين جلسه مرجع شناسي
      تفاوت شعر عاشورا با شعر عاشورایی
      شرح دعای عرفه
      دعاى روز نوزدهم ماه مبارك رمضان
      نمايشگاه روز دهم به روايت تصوير (2)
      بي آبي و عطش روز عاشورا
      اقدام جاهلانه و شيطانی استكبار جهانی
      تازه ترین مطالب  
    • مقالات عاشورایی
    (کد خبر : 3005) میلاد گل نرگس  

    شعبان به نیمه رسیده است. گل نرگس شکفته است. لبخند گل‌ها دیدنی‌ است. آواز مستانه‌ی بلبلان شنیدنی است. جشن و سرور و پایکوبی حکایت کل هستی است. فرزند ریحانه، گل نرگس ومیوه‌ی دل سوسن آمده است.

    شعبان به نیمه رسیده است. گل نرگس شکفته است. لبخند گل‌ها دیدنی‌ است. آواز مستانه‌ی بلبلان شنیدنی است. جشن و سرور و پایکوبی حکایت کل هستی است. فرزند ریحانه، گل نرگس ومیوه‌ی دل سوسن آمده است. خورشید در مقابل نور چشمانش به کرنش و تعظیم نشسته است و قرص کامل ماه با همه‌ی زیبایی‌اش با رؤیت جمال او در بهت و شگفتی فرو رفته است. آفتاب عالمتاب هدایت و ماهتاب بی‌بدیل عدالت بر هستی تابیده است، عطر خوش گل‌های محمدی در گیتی پیچیده است، زادروز میلاد خیر و برکت و خوبی و زیبایی است.
    خوش آمدی آخرین امید، آخرین ذخیره‌ی الهی، آخرین منجی.
    خوش آمدی که با آمدنت دین ابتر و بی‌طنین نمی‌ماند و رسالت بیش از ۱۲۴هزار نبی و یازده ولی به نتیجه خواهد رسید.
    چه کس منتظر آمدنت نبوده است. کدام حقیقت توان انکار تو داشته است. نام تو از آدم تا خاتم و از فاطمه و علی تا پدرت عسکری زبان به زبان و صحیفه در صحیفه آمده است و در تمام این ذکرها و نام‌ها و یادها نام زیبای تو آرامش بخش و امید آفرین بوده و هست.
    نیمه‌ی‌شعبان است و تو بهترین هدیه‌ای هستی‌که خدا در این روز به عالم بخشیده است فرشتگان فوج‌فوج و گروه‌گروه به خانه‌ی آسمانی عسکری(ع) می‌آیند و میلاد تو را به او و مادرت نرجس و به تمام عالمیان تبریک می‌گویند. فرشتگان می‌آیند تا بر تو سجده کنند که تو آخرین مصباح هدایت و کشتی نجاتی، آن‌گونه که جد غریبت – حسین- بود.
    جان جان‌ها فدای قدمت مهدی جان
    .
    .
    .
    .
    تا تو بیایی شب و روز چشم به راهت خواهیم ماند، تا تو بیایی تمام جاده‌های احتمالی را گلباران خواهیم کرد. در کوچه‌ها فانوس می‌گردانیم ، به گمشدگان راه نشان می‌دهیم، دست مهر بر سر یتیمان می‌کشیم ،‌تا تو بیایی‌به نیابت از تو کیسه‌ی نان و خرما به دوش می‌کشیم ، بر قلب‌هایمان نام زیبای تو را می‌نویسیم با حنجره‌هایمان فقط تو را صدا می‌زنیم. آقا! تمام خواسته‌مان تویی،‌تویی‌که امام مایی‌، تویی که آقا و سرور و اختیاردار مایی، تویی که آخرین امید مایی.

    نیمه‌ی شعبان،‌ میلاد گل نرگس، آخرین امید و خواسته‌ی تمام بشریت برنائب برحقش مقام معظم رهبری و همه‌ی منتظران مبارک.

    عبدالکریم خاضعی نیا



    ديدگاه شما:




      نقش محرم در پیروزی انقلاب اسلامی ۴
      نقش محرم در پیروزی انقلاب اسلامی ۳
      ماه ربیع الاول
      السلام علیک یا علی‌بن موسی الرضا
      بابا دمی درنگ
      جریان‌شناسی فکری و عملی خواص در نهضت عاشورا
      اگر الان در کربلا بودیم
      یا حسین(ع) ما چله‌نشینان توایم
      چهل بار زمین مُرد و…
      قمه زدن
      مصاحبه با دکتر محمد رضا سنگری
      میلاد امام موسی کاظم
      دکلمه: شهادت حضرت رقیه ۹۰
      مسلخ عشق
      سرزمین نجات
      حماسه ۹ دی
      حریم پاک
      ظهر عاشورا
      مجموعه قصه کربلا (۱۰ فصل)
      مراسم سخنرانی دکتر محمدرضا سنگری
      نخستین نرم‌افزار چند رسانه ای زنان عاشورایی
      امام حسین (ع) اهل شعر بوده است
      آب- بابا-
      علت برپا نکردن نماشگاه روز دهم
      مرثیه: شام غریبان ۹۰
     
     
     
     
     
     
     
        منوی اصلی
     
    مداحی / مولودی
    مداحي مداحي
     
         گلچین های سخنرانی
    گلچين سخنراني
     
    تبلیغات 
    تا اوج با شماییم